The Bali Transformation Experience 1-10 mai și 1-10 octombrie 2024

Secretul e să construiești o viață de la care nu ai nevoie de o pauză. Totul s-a schimbat pentru mine atunci când mi-am dat voie să simt că nu îmi e bine acolo unde sunt: cum și cât lucram, cum și cât mă mișcam, pe ce îmi consumam timpul și banii.

Am fost mereu un overachiver, mi-am dorit să suplinesc o oarecare lipsă internă prin diverse împliniri externe: un job bun, o carte publicată la cea mai mare editură din România, articole publicate în National Geographic, multe călătorii, un cerc social amplu, voluntariate, muncă socială, you name it, I did it.

Dar adevărul e că niciodată nu era de ajuns. Un milestone ducea la altul și apoi la altul până când nu mai știam de mine.

Azi pentru mine adevărata definiție a succesului e capacitatea de a lăsa lucrurile neterminate și de a mă odihni atât cât am nevoie fără frica că nu sunt destul de productivă sau eficientă sau demnă de iubirea cuiva. A mea.

Retreatul de Wellness din octombrie a fost despre asta. A fost despre noi femeile care muncim (prea) mult, avem grijă ca totul și toate să iasă mai mult ca perfect, construim în detaliu arhitecturi ale unor organizații sau comunități care contribuie la o lume mai bună, stăm mai mult în minte decât în corp.

Retreat în Bali cu Desiree

A fost despre noi femeile care învățăm să primim cu încrederea că merităm pe deplin - cadouri, experiențe, respiro, suport, hrană emoțională.

Am dansat, ne-am trezit corpurile prin shaking, yoga, meditație dinamică, kundalini, ecstatic dance, ne-am oprit mintea cu ice bath, am plâns la workshopurile de tantra despre iertare, inner child și body memory, ne-am hrănit cu mâncare curată, ne-am detoxifiat de ce nu ne mai servește cu o zi de juicing, ne-am curățat ființa la ceremoniile de purificare balineze, la shamanic journey și breathwork.

Una dintre participante a zis că defapt e un 𝐇𝐚𝐩𝐩𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐁𝐨𝐨𝐭𝐜𝐚𝐦𝐩 iar mie mi s-a părut că de multe ori a fost un 𝙧𝙚𝙩𝙧𝙚𝙖𝙩 𝙙𝙚 𝙚𝙭𝙤𝙧𝙘𝙞𝙯𝙖𝙧𝙚 în cea mai iubitoare formă posibilă, într-un spațiu în care ne dăm voie să venim cu bune și rele fără frica de izolare sau critică. Sau sfaturi.

Dacă mă urmărești de ceva timp și ai început să faci pași mici către tine sunt aici să te însoțesc o parte din drum. Prin povestea mea, lecțiile mele și experiența pe care am construit-o pentru tine:

Ne vom auzi la un call să vedem dacă e pentru tine și apoi vei întra în comunitatea femeilor care vor să învețe să simtă pe deplin cine sunt astfel încât viața va deveni din nou juicy, în flow și pe deplin asumată - 𝗧𝗵𝗲 𝗤𝘂𝗲𝗲𝗻𝗱𝗼𝗺𝗲.





📜Program orientativ

Retreatul începe în cursul zilei de 1 octombrie între orele 14-20 și se termină în cursul zilei de 10 octombrie până la ora 14:00

🌤Diminețile: yoga & meditație

🌞După-amiezile: activitățile din program/timp liber/shopping/excursie la Ocean

🌚Serile: workshopuri de auto-explorare, journaling, sister circle și sharing

THE EMBODIED FEMININE - YOGA, DANS, RITUALURI





Experiente:

🧘🏻‍♀️Yoga și meditație zilnic

🏺Sound healing

💃🏾Ecstatic Dance

🐉Ceremonie balineza de purificare

🌺Masaj balinez

🧉Detox day

🧊Crioterapie/baie în gheață (opțional)

Breathwork & shamanic journey (opțional)


Workshopuri:

🙏Procesul iertarii

🌿Body memory

👶Practici pentru copilul interior - inner child work

*** Practica de Abundență

CAZĂRILE DIN RETREAT

💸Contribuție: cameră dublă, demi-pensiune, mâncare vegetariană

2350 euro

*Supliment pentru camera single: 450 euro

EARLY BIRD LA Înscrieri până pe 15 MAI: 2150 euro


✅Ce e inclus:

  • Toate activitățile din program

  • Cazare 9 nopți

  • Demi-pensiune

  • Transport local

  • Intrări la locații

❌Ce nu e inclus:

  • Bilet de avion

  • Viza - 35 USD

  • Cheltuieli personale și bacsis

  • Asigurare medicală


Completează formularul de înscriere până pe 15 mai 2024 aici.