Practică de Abundență

Magnestismul femeii care își recunoaște puterea este o forță irezistibilă a naturii.

Suntem așa obișnuite că facem prea mult, să gândim prea mult, să fii mereu ocupate cu nenumărate task-uri și îndatoritri că uităm de esența noastră feminină - cea de a primi. E darul și dreptul nostru din naștere și totuși cumva uităm că ne-a fost dat.

În parcursul meu către abundență am descoperit că atunci când îmi folosesc resursele pentru a avea grijă de mine și a fi generoasă fără să mă atașez de asta, prin a investi sau face econonomii conștiente și constante - primesc mai mult.

Mai exact nu ma mai fortez incercand sa am rezultate, ci imi folosesc timpul si banii sa ma sustina prin a avea grija de mine - masaje, acupunctura, mancare curata, multa odihna, dans. M-am oprit demult din a fi propriul meu bully de productivitate care mă sufocă și mă duce spre burnout. Asta e o poveste pe care am ales să o opresc.

Atrag doar soul mate clients iar cei pe jumate convinsi ii las sa si gaseasca propriile raspunsuri. Asta e o noua mare eliberare. Pentru ca cu cat fac mai putina munca la exterior si mai multa la interior (intrebandu ma zilnic - ce am nevoie pe bune acum) cu atat abundenta intra usor in viata mea ca un val ajuns la tarm. 𝐀𝐦 𝐝𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐭 𝐭𝐚𝐫𝐦 - 𝐧𝐮 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐠 𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐬𝐚 𝐯𝐢𝐧𝐚 𝐜𝐢 𝐒𝐓𝐈𝐔 𝐂𝐔 𝐒𝐈𝐆𝐔𝐑𝐀𝐍𝐓𝐀 𝐂𝐀 𝐕𝐈𝐍𝐄 𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐚𝐬 𝐟𝐚𝐜𝐞.

*** Văd foarte des în jurul meu cum e tabu să vorbim despre succes și abundență și cum mai degrabă tragediile și suferința ne aproprie. Cum o nedreptate e mai probabil să ne unească decât faptul că ne merge bine.

Eu vreau să vorbesc despre abundență. Deschis, fără rușine sau frică.

𝐀𝐛𝐮𝐧𝐝𝐞𝐧ț𝐚 𝐧𝐮 𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞-𝐚 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐜𝐮 𝐜âț𝐢 𝐛𝐚𝐧𝐢 𝐚𝐢 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐝 𝐬𝐚𝐮 î𝐧 𝐛𝐮𝐳𝐮𝐧𝐚𝐫.

Poți avea toți banii de pe lume și să te simți și porți ca un sărac. Poți avea puțini bani și să te simți incredibil de bogat. E o chestiune de perspectivă.

𝐀𝐛𝐮𝐧𝐝𝐞𝐧ț𝐚 𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐜𝐢𝐧𝐞 𝐞ș𝐭𝐢 ș𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐭𝐞 𝐬𝐢𝐦ț𝐢. 𝐈𝐭’𝐬 𝐚 𝐬𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐨𝐟 𝐦𝐢𝐧𝐝. 𝐄 𝐨 𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞.

Îmi aduc aminte de vremea din liceu când făceam blatul la tramvai și mâncam covrigi ca să am bani de taxi dimineața spre școală și mă simțeam cea mai bogată fată din lume.

Sentimentul acela nu m-a părăsit nici atunci când am văzut 40.000€ în cont de la proiectul de finanțare pentru start-ul meu de wellness. Same same but different, vorba thailandezului.

𝐎𝐛𝐬𝐞𝐫𝐯ă 𝐜𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐝𝐢𝐧ț𝐞 𝐚𝐢 î𝐧 𝐥𝐞𝐠ă𝐭𝐮𝐫ă 𝐜𝐮 𝐛𝐚𝐧𝐢𝐢: 𝐬𝐞 𝐟𝐚𝐜 𝐠𝐫𝐞𝐮, 𝐧𝐮 𝐜𝐫𝐞𝐬𝐜 î𝐧 𝐜𝐨𝐩𝐚𝐜, 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐛𝐨𝐠𝐚ț𝐢 𝐧𝐮 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐬𝐩𝐢𝐫𝐢𝐭𝐮𝐚𝐥𝐢, 𝐛ă𝐫𝐛𝐚ț𝐢𝐢 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬ă 𝐜âș𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐝𝐞𝐜â𝐭 𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢𝐥𝐞, 𝐞𝐭𝐜.

Orice gând îți creează realitatea. Înlocuiește credințele limitative cu altele noi care te ajută în procesul de expansiune.

Ce vezi în jurul tău? Abundență sau lipsuri, mizerie, lucruri de reparat și îmbunătățit la nesfârșit? Antrenează-ți mintea să vadă abundența de peste tot: natură, oameni, gesturi, cuvinte.

𝐏𝐞 𝐜𝐞 îț𝐢 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐩𝐥ă𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐬ă 𝐜𝐡𝐞𝐥𝐭𝐮𝐢 𝐛𝐚𝐧𝐢𝐢?Mereu și în primul rând pe datorii și facturi? The Universe listens. Cu cât vei da banii pe ceea ce iți face plăcere cu atât vei primi mai mult pentru a-ți susține această realitate activă.

𝐃ă î𝐧𝐚𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐬ă 𝐚𝐢. 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐫𝐞𝐚𝐳ă 𝐦𝐢ș𝐜𝐚𝐫𝐞- 𝐟𝐥𝐨𝐰 î𝐧 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐚 𝐛𝐚𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫. 𝐁𝐚𝐧𝐢𝐢 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞. 𝐂𝐫𝐞𝐳𝐢 𝐜ă 𝐛𝐚𝐧𝐢𝐢 𝐧𝐮 𝐚𝐝𝐮𝐜 𝐟𝐞𝐫𝐢𝐜𝐢𝐫𝐞𝐚? Î𝐧𝐜𝐞𝐚𝐫𝐜ă 𝐬ă-𝐢 𝐝𝐚𝐢 𝐚𝐥𝐭𝐨𝐫𝐚.

Reprogramează-ți mintea pentru a trece de la lipsă la magnetism. Atrage. Relaxează-te. Oferă-ți plăcere.

De asta am creat 𝐏𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐚 𝐝𝐞 𝐀𝐛𝐮𝐧𝐝𝐞𝐧𝐭𝐚 - activarea somatică a prosperității de 21 de zile. Vei avea acces și la masterclass-ul de Abundență în care vorbesc pe larg despre principiile de bază pentru a elibera credințele limitative legate de bani și cum poți activa prosperitatea prin practica de plăcere.

E o 𝗽𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰ă 𝘀𝗼𝗺𝗮𝘁𝗶𝗰ă 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗰𝘂𝗻𝗼𝗮ș𝘁𝗲𝗿𝗲 𝗮 𝗰𝗼𝗻𝘃𝗶𝗻𝗴𝗲𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗹𝗶𝗺𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗹𝗲𝗴𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗯𝗮𝗻𝗶 ș𝗶 𝗮𝗯𝘂𝗻𝗱𝗲𝗻ță, eliberarea lor prin mișcare, sunet și respirație și înlocuirea cu noi credințe care te ajută să înveți să primești prin CONECTAREA LA PLĂCERE.

𝐏𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐚 𝐝𝐞 𝐀𝐛𝐮𝐧𝐝𝐞𝐧𝐭𝐚 este un portal prin care:

  • Echilibrezi masculinul (a face) și femininul (a primi)

  • Activezi energia sexuală - root& sacral chakra

• Înveți să te deschizi prin arta receptivității

• Extinzi capacitatea de a primi și a conține abundență

• TE folosești de propriul corp pentru a întrupa abundența și a elibera credințele limitative legate de bani moștenite din generație în generație

• Descoperi o nouă formă de a face: a face fără efort - 𝐀 𝐏𝐑𝐈𝐌𝐈

Practica de Abundenta se face zilnic timp de 21 de zile pentru a vedea rezultate notabile. Iti recomand sa ai un jurnal de abundenta in care sa notezi zilnic ce incepi sa primesti de la cuvinte, gesturi, lucruri, stare mentala si emoționala, oportunitati, conexiuni, bani, noi idei sau proiecte.

E o practică somatică pe care au am învățat-o de la retreaturile de tantra cu Ma Ananda Sarita de aici din Bali și conține mișcare, sunet și respirație prin care intru în stare de receptivitate pentru a conștientiza ce credințe limitative ai în legătură cu bani și de unde provin (figuri de autoritate din copilărie).

E audio, durează 30 min și vei fi ghidată pas cu pas.

Ai nevoie de: - un spatiu linistit, unde esti doar tu 30 min - cea mai mare bancnota pe care o ai - jurnal si pix pt post practica sa notezi ce a aparut pt tine - preferabil haine care te fac sa te simti feminina

Contribuția e 650 lei și vei avea acces la practica ghidată timp de 60 zile, după care vei fi învătat să o faci singură.

În plus vei primi playlistul meu de muzică pentru Abundență care să-ți susțină partea de mișcare - în fiecare zi ai n nou soundtrack care să te aducă în starea de receptivitate

Bonus: Masterclass Codurile Abundenței 60 min - Introducerea la Practica cu informatii fundamentale despre cum se formeaza credintele limitative, ce pasi concreti sa faci zilnic pentru a accesa Abundența Regenerativă pe toate planurile: financiar, emoțional, mental, relațional.

TESTIMONIALE:

“Hey vreau sa iti transmit si feedback-ul meu legat de meditatia pentru abundenta.. it works deci nu stiu ce s-a miscat in univers ce canale s-au deschis astazi de exemplu mi-a intrat salariul dublu, in ultima perioada am tot castigat chestii, bilete la concert, o vacanta. Cea mare revelatie pe care am avut-o dupa cele 21 de zile este ca am constientizat loialitatea mea fata de familie si statutul lor venitul lor, acesta loialitate fata de sistemul familial de apartenenta. Ca si cum ii tradam ca eu castig mai mult ca am resurse mai multe ca imi permit sa am access la alte lucruri decat au avut ei si am inteles de ce banii cumva nu ramaneau la mine pentru ca eu nu imi dadeam voie sa ma bucur de aceasta abundenta sa imbratisez cu totul ca si cum nu imi apartineau trebuia cumva sa raman la statutul lor. Pentru mine a fost wow asta si inca imi apar constientizari noi . Iti multumesc cu mult drag si recunostinta. Te imbratisez ”

” Woman m-ai facut extaz cu meditatie pt abundenta! Baaaaaaaaaai!!!! Aseara a fost soc amestecat cu extaz , dar de azi in colo nu mai garantez ca o sa ma rezum doar la a asculta meditatia...I mean...am un feeling ca dragostea cu banii o sa atinga un mare climax orgasmic! Aiaaaa daaaaa abudentaaaaaa, esteee?Mamăă cat sunt de recunoscatoare vietii ca te-am intalnit si ca ti-am scris! Iti amintesti??? Ti-am scris necunoscandu-te ca simt ca te cunosc de o vesnicie. Multumeeeeesc mie ca mi-am ascultat the inner Voice! Kiss ya, babe!”

“În mesajul tău pari așa super zen ca și cum abia ai terminat un masaj, mi se pare genială starea și mi se pare genial că faci lucruri așa în ritmul în care îți face ție bine și lucruri care îți fac ție bine și pe care vrei să le faci într-adevăr și cred că asta e cum zici tu că te răsfeți, că îți tot dai cadouri - aș vrea să-mi cumpăr un telefon nou și să am o cameră mai bună pentru videouri și tot mă întrebam băi da oare să cheltui 1000€ pe un telefon, că n-am așa venit, dar am zis hai să fac ca Desiree, hai să mă răsfăț să-mi dau ce vreau, să mă întorc la locul al copilăriei și efectiv să îmi ofer iubirea, atenția și grija pe care o vroiam de la părinții mei și da am hotărât să-mi iau telefonul ăla la naiba. Sunt foarte happy și am încredere că banii se vor întoarce, abundență este la mine, eu sunt abundență, totul se va întoarce, așa că mersi pentru inspirație, continuă să vorbești despre drumul tău, mereu autenticitatea și povestea personală va inspira oamenii, așa că continua pentru că faci o treabă super, mersi mult și continuă să te bucuri de fiecare zi, că ăsta e scopul și asta e cheia. ”


”Am ajuns la ziua a 9-a si pot sa-ti zic ca sunt efectiv socata de cat de muuulte credinte limitative au intrat in sistemul meu pe parcursul anilor. Credeam ca sunt doar niste vorbe care au venit si au plecat, dar nu! Au stat si chiar mi-au ghidat viata. Un alt soc a fost cand mi-am dat seama cat de multa presiune, incordare si durere au provocat muschilor si sistemului nervos. Nu-mi vine sa cred! In acelasi timp, sunt foarte impresionata de cum am reusit cu ajutorul practicii sa detensionez corpul si sa schimb energiile. Muschii au devenit mai relaxati, iar energia apasatoare s-a transformat intr-o energie placuta, calduroasa, eliberatoare! Si inca mai am 12 zile 🥹 De abia astept sa vad ce se mai intampla. Am realizat ca e al doilea an cand imi schimbi viata si iti sunt vesnic recunoscatoare pentru asta 🙏”

Trimite-mi o confirmare de plata de 650 lei pe mail la desiree.aapl@gmail.com si apoi vei primi datele de acces:

ING BANK:  Beneficiar: SC SAMASTI SRL

IBAN:RO90INGB0000999908857331

sau Revolut - @desireuzh