Vrei Să Te Muți în Bali? Află ce trebuie să faci într-un webinar practic:

Stau de 3 ani în Bali. Lucrez online și cele mai multe zile le petrec în tihnă fie la masaj, la un resort nou la piscină, la ocean sau în junglă.

Mi-am construit viața asta pentru că am fost surmenată de workaholismul din Romania, m-am sufocat în birouri gri din Iași și mi s-a luat de veșnica scuză - așa e sistemul românesc.

Desigur am întâlnit obstacole și aici, la tropice, cum ar fi calitatea apei potabile, poluarea din orașe (bine că stau la sat!) sau găsirea unei case fără mucegai dar muuult mai acceptabile decât ce am lăsat acasă.

Mi se potrivește stilul insular, sunt un om care are nevoie de spațiu personal amplu, multă odihnă mentală și frecvente incursiuni în culturi noi pe care încerc să le înțeleg.

Azi nu aș putea să mai trăiesc la oraș, fără o comunitate de oameni conștienți de la care să învăț cât n-am învățat în zeci de ani acasă.

Am creat un webinar despre cum să te muți în Bali care e potrivit celor care:
- vor să caute o alternativă la viața la oraș din Romania/Europa
- preferă climatele calde (vremea aici e ideală pe tot parcursul anului)
- lucrează online sau vor să înceapă un business location free
- vor o perioadă sabatică stress free/work free
- vor un early retirement în Asia de SE

Vei afla despre experiența mea aici, provocările pe care le-am întâlnit, costurile vieții în 2023 post pandemie, calitatea internetului și cum să lucrezi online în cele mai bune condiții, biohacking, cum e la ecstatic dance, ce poți învăța aici și ce certificări poți obține pentru a-ți extinde oferta de servicii online dacă ești coach sau teacher de yoga/mindfullness, comunitatea din Ubud, transport - cea mai bună variată, permise de conducere, viză care să-ți permită să faci evenimente în Bali, dacă e ok sau nu să faci visa runs și desigur o parte de Q&A. Plus resurse de locații, unde cauți cazări, grupuri de evenimente locale.

Acest webinar este acum disponibil înregistrat.


Dacă rezonezi și te simți chemat de Bali (sau știi pe cineva care își dorește asta de mult - trimite-i postarea mea) te aștept la această incursiune into your dream life!

CONTRIBUȚIE:

Trimite-mi o confirmare de plata de 350 lei pe mail la desiree.aapl@gmail.com si apoi vei primi datele de acces:

ING BANK:  Beneficiar: SC SAMASTI SRL

IBAN:RO90INGB0000999908857331

sau Revolut - @desireuzh